Personal, duo of groepstraining
Samen sporten

Personal, duo & small group training

Of je nu net begint met trainen, of een extra boost nodig hebt bij het behalen van je doelen; wij helpen je om meer uit iedere trainingssessie te halen. Wil je alleen personal training, of ga je voor onze duo training? Een derde optie is trainen in een kleine groep van niet meer dan drie tot zes personen. Je kunt de groep zelf samenstellen, wat ideaal is voor gezinnen en bijvoorbeeld vriendengroepen. Samen sporten is gezellig en werkt motiverend!

Fun, energy and results

More Fun. More Energy. More Results. Dat is wat onze trainers nastreven! Geen ellenlange intake, maar gelijk aan de slag gaan met het behalen van je doelen. We werken niet met diëtisten, maar geven je wel graag voedingsadvies. Ben je op zoek naar een eetschema die bij je past? Wij kunnen voor je berekenen hoeveel calorieën je dagelijks nodig hebt en op welke manier je die het meest efficiënt behaalt.

Small group training Roden

behaal je doelen

De extra aandacht en motiverende woorden van onze personal trainers maken het makkelijker om je doelen te behalen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken, wat we voor jou kunnen betekenen en welk type training hier het beste bij past. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om afvallen, of bijvoorbeeld om fitter en sterker te worden.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Of heb je meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand
formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

FittRoden
Centuurbaan Noord 105,
9301 NT Roden