Groepslessen boksen roden
Samen trainen

Groepslessen

Wees welkom tijdens een van onze groepslessen, waar fit worden centraal staat. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal! Doel van onze groepslessen is om je mindset compleet over te laten aan de trainingen die worden gegeven. Het biedt je de mogelijkheid om je hoofd leeg te maken en daarmee te zorgen voor ontspanning. Iedereen is tegenwoordig druk, wat het steeds belangrijker maakt om stressgevoelens los te laten. Je slaapt beter en begint de volgende dag met een energiek gevoel!

 

Energieker door groepslessen

Loskomen van stress is logischerwijs niet de enige reden om deel te nemen aan onze groepslessen. Je doet het ook om fit te blijven, vet te verbranden, je spieren te versterken en je uithoudingsvermogen op peil te houden. Deelnemen aan de groepslessen die wij aanbieden maakt dat er endorfine en dopamine vrijkomt in je lichaam. Door deze stofjes voel je je achteraf weer een stuk vrolijker en energieker. Je kunt haast niet wachten tot de volgende groepsles!

Groepslessen voor iedereen

Toegankelijk voor iedereen

Het voordeel van onze groepslessen is dat je support krijgt van je medesporters. Daarnaast motiveren onze trainers je om net dat extra stapje te zetten. Het is gezellig en een leuke manier om samen met anderen te sporten. Onze groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen; jong en oud, ervaren of beginner, iedereen is welkom! Een gezellige, sportieve en ongedwongen sfeer staan voorop in onze sportschool.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Of heb je meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand
formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

FittRoden
Centuurbaan Noord 105,
9301 NT Roden