Boksen in Roden
zeer actief sporten

Boksen

Bij boksen denkt men vaak aan een agressieve sport. Niets is minder waar! Ook al staat boksen bekend als een echte mannensport; het zijn lang niet alleen mannen die deze sport beoefenen. Ook vrouwen vinden hun weg tegenwoordig naar het boksen. Belangrijke reden hiervoor is het feit dat boksen veel meer is dan een gevecht alleen.

Het is een goed voorbeeld van een high intensity interval training (HIIT-training). Dit staat garant voor zeer intensief sporten en het afwisselen van verschillende oefeningen met daartussen actieve rustperiodes. Wist je dat je tijdens een workout van 60 minuten tussen de 700 en 900 calorieƫn verbrandt?

een boost voor zelfvertrouwen

Tijdens het boksen voeren we verschillende oefeningen uit. Denk aan touwspringen, het blokken, wegduiken en het uitvoeren van diverse stootcombinaties. Ideaal om de spieren te versterken! Niet alleen in je armen, maar door je hele lichaam. Boksen geeft een boost aan je zelfvertrouwen.

Bokstraining Roden

Leer je grenzen kennen

Het uitvoeren van de oefeningen maakt dat je motoriek en coƶrdinatie geprikkeld worden. Je leert je grenzen kennen en ontdekt waartoe je lichaam in staat is. Boksen geeft je energie en controle over je eigen lichaam. Je lichaam wordt tijdens het boksen tot het uiterste gedreven en maximaal uitgedaagd. Probeer het eens, je zal er geen spijt van hebben.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Of heb je meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand
formulier zo volledig mogelijk in te vullen.