Hiit Kick combat training Fitt Roden
Effectief trainen

Hit kick combat training

Onze hit kick combat training, wat ook wel bokszaktraining genoemd wordt, is conditioneel relatief zwaar. Durf jij de uitdaging met jezelf aan te gaan? Tijdens deze trainingen voer je constant verschillende stoot- en trapcombinaties uit op de bokszak.

Trainen op hoog tempo

Je werkt op een hoog tempo, met slechts korte pauzes tussen de oefeningen door. Laat je niet afschrikken! Het is niet erg als je wat oefeningen overslaat. Dit is heel normaal en laat zien dat je lichaam hard werkt om sterker en conditioneel beter te worden. Na meerdere lessen merk je dat je conditie met sprongen vooruit is gegaan en dat je de trainingen veel beter uithoudt dan dat je voor mogelijk hield na de eerste les.

Bokszaktraining Roden

Spier- en kracht opbouw

Tijdens een hit kick combat training wordt gewerkt aan spier- en krachtopbouw. Niet alleen door verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren op een bokszak. Ook door oefeningen uit te voeren als squatten en opdrukken. Zo wordt je hele lichaam sterker, niet voor niets noemen we deze training ook wel een total body workout.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Of heb je meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand
formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

FittRoden
Centuurbaan Noord 105,
9301 NT Roden