Bodypower en fitness in Roden
Effectief trainen

Body power en fitness

Wil je graag sterker worden en mooi gevormde spieren ontwikkelen? In dat geval zal je wellicht al eens naar de mogelijkheden van krachttraining gekeken hebben. Krachttraining betekent vaak dat je aan de slag moet met fitnessapparatuur in de sportschool. Niet iedereen heeft daar zin in. Er zijn gelukkig andere manier om aan je spieropbouw te werken, body power is er een voorbeeld van. Bij de combinatie van body power en fitness staat spieropbouw centraal staat. Al je belangrijke spiergroepen komen aan bod.

Freestyle lessen

Body power en fitness zijn niet voor niets een freestyle les, elke training is anders. Korte, zware sessies worden afgewisseld met langere sessies en veel herhalingen. Hierdoor word je sterker! Niet alleen lokaal, maar door je hele lichaam. Door verschillende oefeningen af te wisselen en diverse spiergroepen te trainen verklein je het risico op blessures.

Bodypower in Roden

Compound oefeningen

We maken veel gebruik van compound oefeningen, waarbij meerdere spiergroepen in één oefening worden getraind. Compound oefeningen zijn zwaar, maar vaak dubbel zo effectief en beter voor je vetverbranding. Een mooie uitdaging voor mannen en vrouwen!

Contact

Nieuwsgierig geworden? Of heb je meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand
formulier zo volledig mogelijk in te vullen.