Padstraining boksen in Roden
Trainen als een pro

Padstraining

Padstraining is een intensieve en perfecte workout, die je helpt om je conditie op te bouwen. Je beweegt veel en wisselt snelle stootcombinaties af met korte rustperiodes. Dit is behoorlijk intensief en je zal zien dat je conditie met sprongen vooruitgaat.

Ook is padstraining de perfecte manier om je coördinatie en bokstechniek te verbeteren. Je werkt onder begeleiding van onze ervaren trainers actief aan de juiste lichaamshouding en techniek. Uiteraard is de training niet bedoeld om uiteindelijk in de ring te staan.

Train met elkaar

Tijdens de padstraining werk je met z’n tweeën: de een heeft bokshandschoenen aan, terwijl de ander pads draagt. Dit zijn speciale stootkussens om de stoten op te vangen. Tijdens de trainingen wordt meermaals gewisseld, zodat jij en je maatje de kans hebben om te oefenen met het stoten.

Padstraining Roden

Voel je snel fit met padstraining

Niet alleen draagt padstraining bij aan de opbouw van je uithoudingsvermogen. Het biedt je ook de kans om even heerlijk te ontstressen en calorieën te verbranden. Kortom, de ideale training om je snel fit te voelen en bokstechnieken beter onder de knie te krijgen.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Of heb je meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand
formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

FittRoden
Centuurbaan Noord 105,
9301 NT Roden